Securitymagazin.cz

Energetickou infrastrukturu čekají miliardové investice

Miliardy budou také investovány do plynárenské sítě pro zlepšení dodávek. Připravuje se také několik nových zásobníků plynu na Moravě, vyplývá z investičních plánů energetických firem.Státní provozovatel elektrické soustavy ČEPS plánuje v příštích 12 letech na rozvoj a modernizaci sítě vynaložit zhruba 63 miliard korun. Loni firma investovala čtyři miliardy korun, letos a v dalších letech plánuje investice v podobném rozsahu. Přenosová soustava by se měla rozšířit o zhruba 20 procent.
Velká část investic má směřovat do obnovy vedení, která byla postavena převážně v 70. letech minulého století. Investice si vyžaduje také připojování nových obnovitelných zdrojů s nestálým výkonem …

Datum: 12.6.2015 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Jestliže přemýšlíte o pořízení trezoru například do kanceláře nebo k sobě domů, a nevíte si rady, podle čeho vybrat ten pro nás nejvhodnější, naše stránky vám v tom jistě pomohou. Najdete zde informace o různých trezorech, které se liší svou mírou zabezpečení, velikostí, kapacitou nebo typem zámku. Trezory se rozlišují také podle jejich umístění nebo podle jejich obsahu.